Najbolj cenjena lekarna 2015 je Lekarna Šentjernej

V petek 15. maja 2015 je v GH Bernardin v Portorožu potekala sklepna prireditev ob akciji Najbolj cenjena lekarna 2015. Rezultatov smo se zelo razveselili zaposleni v Dolenjskih lekarnah, saj sta se dve naši lekarni uvrstili med prvih pet.

Lekarna Šentjernej je letos prvič sodelovala v tem izboru in zbrala zavidljivo število glasov pacientov, ki redno obiskujejo lekarno, in tako osvojila ta laskavi naslov. Lekarna Bršljin je v akciji sodelovala drugič in po lanskem šestem mestu je letos zasedla peto.

Vodja lekarne Šentjernej magistra farmacije Veronika Bregar nam je ob tem dogodku zaupala nekaj veselih misli, ki jih čutijo zaposleni v lekarni ob prejemu tako lepega priznanja: »Naziv "NAJBOLJ CENJENA LEKARNA 2015" nam pomeni, da so naši uporabniki zadovoljni z delom in storitvami v naši lekarni. Naši obiskovalci zelo cenijo lekarniško delo in nasvet farmacevta, našo ustrežljivost, prijaznost , urejenost same lekarne in tudi njeno lahko dostopnost. Ob tej priložnosti bi se v Lekarni Šentjernej najprej zahvalili našim pacientom in vsem obiskovalcem za veliko zaupanje in podporo, hvala upravi našega zavoda Dolenjskih lekarn za vzpodbudo k aktivnemu sodelovanju pri tej akciji. Kot vodja v naši enoti, bi se rada iskreno zahvalila vsem svojim sodelavkam za požrtvovalno delo in tudi kolegialen, spoštljiv odnos v kolektivu, saj to gotovo čutijo tudi naši obiskovalci. Ob veselju, hvaležnosti in zadovoljstvu, ki ga sedaj doživljamo v naši lekarni, pa se vsi zaposleni zelo dobro zavedamo, da nas to priznanje obvezuje tudi za naprej, za še boljše strokovno delo in uresničevanje farmacevtskega poslanstva. Želimo, da bi ljudje še naprej radi prihajali v našo lekarno in se iz nje zadovoljni vračali domov.«

SLB_8484SLB_8479Začenja se izbor Najbolj cenjena lekarna 2015


Objavljeno: 04.03.2015
Deli vsebino s svojimi prijatelji
< Nazaj na seznam
0192
Dolenjske lekarne praznujemo 40 let
Dolenjske lekarne praznujemo 40 let

PREBERI VEČ >
222
Zdravju prijazni dezodoranti
Potenje je naraven proces, s katerim telo uravnava telesno temperaturo in izloča toksine.

PREBERI VEČ >
»
Gripa - farmacevt svetuje
Gripa je zelo nalezljiva bolezen in se z lahkoto širi med prebivalci. Običajno največje število obolelih beležimo konec januarja in začetek februarja.

PREBERI VEČ >
tekočina za kurja očesa
Kurja očesa
Kurje oko ni navaden žulj, temveč boleča plast zadebeljene kože oziroma hiperkeratotična tvorba stožičaste oblike, ki sega skozi dermis v globlje plasti kože.

PREBERI VEČ >
čaji proti driski
Samozdravljenje driske
O driski (diareji) govorimo, kadar je spremenjena konsistenca blata in povečana frekvenca odvajanja ter povečan volumen blata.

PREBERI VEČ >
»
12. Dan slovenskih lekarn
Bolečina je neprijetna izkušnja, ki jo vsaj enkrat v življenju občuti vsakdo.

PREBERI VEČ >

FARMACEVT SVETUJE

Nasveti in predlogi naših farmacevtov.

POGOSTA VPRAŠANJA

Imate vprašanja? Preberite si pogosto zastavljena vprašanja.

DARILNI BON

Ideja za darilo? Podarite darilni
bon Dolenjskih lekarn.