Zdravju prijazni dezodoranti

Potenje je naraven proces, s katerim telo uravnava telesno temperaturo in izloča toksine. Hitro pa nam postane neprijetno, ko s potenjem pride tudi neprijeten vonj, ki ga seveda želimo zakriti. Zato vsakodnevno posegamo po izdelkih, ki so temu namenjeni. Pa si privoščimo le najboljše?

Vedno znova, ko izbiramo dezodorant nas premami prijeten vonj in lična embalaža, na sestavo pa pogosto kar pozabimo. Tako mogoče ne da se zavedamo, kupimo antiperspirant, ki vsebuje veliko agresivnih kemičnih sestavin (aluminijev klorhidrat, parabene, ftalate, alkohol in druge telesu neprijazne snovi), ki grobo posežejo v delovanje žlez znojnic, lahko vstopijo v naš krvni obtok in slabo vplivajo na naše zdravje.

Obstajajo tudi zdravju prijazni dezodoranti, ki ne vsebujejo aluminijevega klorhidrata, parabenov, alkohola in so hipoalergeni. Naravni mineralni dezodoranti Crystal so prijazni do kože in oblačil, saj ne puščajo mastnih madežev ali belih lis. Nanesete jih na oprhano, čisto kožo. Na tak način ne preprečujete naravnih funkcij telesa, preprečite pa nastanek neprijetnega vonja, ki nastaja ob razkrajanju pota. Kljub temu pa vam zagotavljajo celodnevno svežino.

Zaradi svoje 100 % naravne sestave so dezodoranti Crystal primerni za uporabo tako odraslih kot otrok, v času nosečnosti in dojenja ter za vse z občutljivo kožo. Dezodoranti Crystal so na voljo v obliki kamna, roll-on-a ali razpršila, izberete pa lahko med nevtralnim vonjem, vonjem kamilice in zelenega čaja, sivke in belega čaja, vanilje in jasmina ter granatnim jabolkom. Naravni dezodoranti v obliki razpršila ne vsebujejo potisnega plina.

Spoštujte svoje telo in uporabljajte naravne dezodorante.

V mesecu aprilu naravni dezodoranti CRYSTAL na voljo  v vseh enotah Dolenjskih lekarnah s 15 % popustom. Obiščite nas.

222


Objavljeno: 04.04.2018
Deli vsebino s svojimi prijatelji
< Nazaj na seznam
0192
Dolenjske lekarne praznujemo 40 let
Dolenjske lekarne praznujemo 40 let

PREBERI VEČ >
»
Gripa - farmacevt svetuje
Gripa je zelo nalezljiva bolezen in se z lahkoto širi med prebivalci. Običajno največje število obolelih beležimo konec januarja in začetek februarja.

PREBERI VEČ >
tekočina za kurja očesa
Kurja očesa
Kurje oko ni navaden žulj, temveč boleča plast zadebeljene kože oziroma hiperkeratotična tvorba stožičaste oblike, ki sega skozi dermis v globlje plasti kože.

PREBERI VEČ >
čaji proti driski
Samozdravljenje driske
O driski (diareji) govorimo, kadar je spremenjena konsistenca blata in povečana frekvenca odvajanja ter povečan volumen blata.

PREBERI VEČ >
»
12. Dan slovenskih lekarn
Bolečina je neprijetna izkušnja, ki jo vsaj enkrat v življenju občuti vsakdo.

PREBERI VEČ >
»
14. november - Svetovni dan sladkorne bolezni
Letošnje geslo svetovnega dneva diabetesa je »Eyes on diabetes«. Pomembno je hitro prepoznavanje sladkorne bolezni, da preprečimo njene morebitne zaplete.

PREBERI VEČ >

FARMACEVT SVETUJE

Nasveti in predlogi naših farmacevtov.

POGOSTA VPRAŠANJA

Imate vprašanja? Preberite si pogosto zastavljena vprašanja.

DARILNI BON

Ideja za darilo? Podarite darilni
bon Dolenjskih lekarn.