Osrednja vsebina
Prikaz za slabovidne

Navigacija

Zapri navigacijo

Zapri navigacijo

Lincomplex 14 kapsul

LINCOMPLEX 14 kapsul LEFT
Šifra:411048
Količina:14 kapsul
Vrsta:Prehransko dopolnilo
Proizvajalec:Lek
Logotip
Cena z DDV:16,48 €

Več informacij

Želite več informacij o izdelku?

Pokličite nas Pošljite povpraševanje
Brezplačna poštnina

Brezplačna poštnina

Za vse nakupe nad 40,00 € (z izjemo zdravil).

Varen nakup

Varen nakup

Opravite nakup brez tveganja zlorabe!

Možnost nakupa s kreditno kartico

Možnost nakupa s kreditno kartico

Hitro in enostavno plačilo.

LINCOMPLEX® je, z nagrado za inovativnost nagrajeno, prehransko dopolnilo, ki krepi imunski sistem in podpira delovanje črevesja. S svojimi koristnimi mlečnokislinskimi bakterijami, cinkom in vitaminom B6 skrbi za imunski sistem in hkrati za obnovitev energije z vitamini B1, B2 in B6.

SESTAVA

Sestavine (1 kapsula): Lactobacillus rhamnosus GG (najmanj 1 × 1010 kolonijskih enot liofiliziranih bakterij); sredstvo za povečevanje prostornine: maltodekstrin (iz koruze); vezivo: hidroksipropilmetilceluloza; cinkov glukonat; riboflavin (vitamin B2); tiamin (vitamin B1); piridoksin hidroklorid (vitamin B6); stabilizator: polisaharidi (gelanski gumi); barvilo: titanov dioksid. Brez glutena, mlečnih beljakovin in želatine.

DELOVANJE

LINCOMPLEX vsebuje liofilizirane mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG. Ta sev je najbolje raziskan na svetu, njegova uporaba je podprta s študijami, v katerih so dokazali varnost uporabe. V rod lactobacili spadajo bakterije, ki so poleg drugih bakterij naravno prisotne v človeški črevesni mikrobioti (starejši izraz je črevesna mikroflora). LINCOMPLEX poleg mlečnokislinskih bakterij Lactobacillus rhamnosus GG vsebuje tudi skrbno izbrane vitamine: vitamin B1 (tiamin), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid) in mineral cink, ki imajo koristne vplive na zdravje.* Lactobacillus rhamnosus GG se v prehrani in prehranskih dopolnilih široko uporablja v svetu od leta 1990 in ima status GRAS (angl. generallyrecognised-as-safe, splošno znano kot varno).
Mineral cink in vitamini B1 (tiamin), B2 (riboflavin), B6 so pomembni za dobro počutje in delovanje našega telesa. Njihova količina se v našem telesu lahko zmanjša, če imamo pomanjkljivo prehrano, smo preobremenjeni ali če pride do velikih izgub teh mikrohranil zaradi drugih vzrokov. Vlogo pri ohranjanju zdravih črevesnih sluznic ima vitamin B2 (riboflavin). Vitamina B2 (riboflavin) in B6 prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Cink ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, zato lahko njegovo pomanjkanje v telesu vpliva na imunsko odpornost. Znan je tudi kot učinkovit antioksidant, kar pomeni, da je vključen v proces zaščite celic pred oksidativnim stresom.*

ODMERJANJE

Odrasli in otroci, starejši od 6 let: 1-2 kapsuli na dan. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prehranskega dopolnila ne jemljite z vročimi napitki in alkoholnimi pijačami. Če vi ali vaš otrok kapsule LINCOMPLEX jemljete sočasno z antibiotiki, priporočamo, da kapsule LINCOMPLEX vzamete najmanj 3 ure po zaužitju antibiotika..

OPOZORILA

Pred uporabo natančno preberite priloženo Navodilo za uporabo. Če jemljete ali ste pred kratkim jemali katerokoli zdravilo, preverite medsebojno delovanje zdravil. O tveganju ali neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Prehranskega dopolnila ne jemljite z vročimi napitki in alkoholnimi pijačami. Če vi ali vaš otrok kapsule Lincomplex jemljete sočasno z antibiotiki, je priporočeno, da kapsule Lincomplex vzamete najmanj 3 ure po zaužitju antibiotika.
Prehranskega dopolnila ne jemljite, če: ste alergični na katero koli sestavino izdelka, imate hudo imunsko pomanjkljivost ali hudo bolezen (npr. AIDS, rakave bolezni, resna akutna stanja in podobno).
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.
×
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave


Izjava o dostopnosti

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE