Osrednja vsebina
Prikaz za slabovidne

Navigacija

Zapri navigacijo

Zapri navigacijo

Kakovostna in prijazna storitev, večja prepoznavnost, utrditev in širitev dejavnosti.
 
Javni lekarniški zavod Dolenjske lekarne zagotavlja neprekinjeno preskrbo prebivalcev z zdravili na recept in brez recepta, medicinskimi pripomočki, s sredstvi za nego in higieno ter za varovanje zdravja, ter z zdravili oskrbuje zdravstvene ustanove in druge institucije.

Galenski laboratorij Dolenjskih lekarn že leta proizvaja številne kakovostne galenske izdelke, ki so izdelani v skladu s predpisi in tradicionalnimi recepturami ter predstavljajo svojevrsten prepoznavni znak Dolenjskih lekarn.

Naš lekarniški zavod skrbi za profesionalni razvoj zaposlenih, strokovno informiranje zdravstvenih delavcev in javnosti ter za opravljanje izobraževalne dejavnosti za dijake in študente.

Lekarniški farmacevti smo nemalokrat najbolj dostopni zdravstveni delavci, zato želimo našim uporabnikom ponuditi kakovostno in prijazno storitev, predvsem pa najsodobnejšo farmacevtsko obravnavo, ki poleg svetovanja o varni, pravilni in učinkoviti uporabi zdravil in izdelkov za podporo zdravja vključuje kognitivne storitve za kronične bolnike in skrb za promocijo zdravja.
 
Razvoj Dolenjskih lekarn poteka v smeri krepitve javnega zdravja, personalizirane medicine in zagotavljanja brezšivne skrbi ter digitalizacije in ponudbe novih storitev, s čimer se želimo približati potrebam sodobne družbe, hkrati pa povečati prepoznavnost zavoda ter ugled farmacevtskega poklica.
×
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave


Izjava o dostopnosti

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE