Osrednja vsebina
Prikaz za slabovidne

Navigacija

Zapri navigacijo

Zapri navigacijo

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA SPLETNEGA PORTALA »SPLETNA LEKARNA DOLENJSKIH LEKARN«

Splošno

Dolenjske lekarne so javni zavod, ki opravlja lekarniško dejavnost ter zagotavlja pacientom in zdravstvenim delavcem kakovostno in učinkovito preskrbo z zdravili in ostalimi izdelki za zdravljenje ter ohranitev zdravja skladno z Zakonom o lekarniški dejavnosti (Ur. l. RS, št. 85/2016, s spremembami).

Dolenjske lekarne zagotavljajo kakovost in sledljivost zdravila.
Splošni pogoji poslovanja spletnega portala "Spletna lekarna Dolenjskih lekarn" so sestavljeni v skladu z določili veljavne zakonodaje Republike Slovenije, ki jih morajo Dolenjske lekarne upoštevati pri delovanju spletne lekarne.
Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje Spletne lekarne, pravice in obveznosti uporabnika in ponudnika ter urejajo poslovni odnos med njima.

S Spletno lekarno Dolenjskih lekarn (v nadaljevanju "Spletna lekarna") upravlja Javni lekarniški zavod Dolenjske lekarne, Kandijska cesta 1, 8000 Novo mesto, matična številka: 5198984000, davčna številka: 32984375, ki je hkrati tudi ponudnik storitev elektronskega poslovanja (v nadaljevanju "ponudnik").

Organizacijska enota Dolenjskih lekarn, ki izdaja zdravila brez recepta ter izdelke za nego in varovanje zdravja preko Spletne lekarne je Lekarna Novo mesto, Kandijska cesta 1, 8000 Novo mesto. Odgovorna oseba za izdajo naročenih izdelkov preko svetovnega spleta je Matic Gorenc, farm. teh. Za nemoteno poslovanje Spletne lekarne je odgovorna oseba vodja Lekarne Novo mesto Zdenka Petruna, mag. farm.

Spletna lekarna je storitev, ki omogoča uporabnikom nakup zdravil brez recepta, izdelke za nego in varovanje zdravja, prehranska dopolnila in živila ter izdelke Galenskega laboratorija Dolenjskih lekarn.
 

Pomen izrazov, ki so uporabljeni v teh Splošnih pogojih:

 • Uporabnik je vsaka fizična ali pravna oseba, ki uporablja Spletno lekarno.
 • Registriran uporabnik Spletne lekarne je oseba, ki izpolni registracijski obrazec in tako pridobi geslo za vstop v Spletno lekarno in pravico do nakupa.
 • Kupec v Spletni lekarni je oseba, ki preko portala Spletna lekarna izvrši nakup.

Dostopnost informacij

Dolenjske lekarne se zavezujejo, da bodo kupcu vselej dostopne naslednje informacije:
 • podatki o podjetju (ime in sedež podjetja, matična številka, davčna številka),
 • kontaktni podatki, ki uporabniku omogočajo komunikacijo s ponudnikom (e-pošta, telefon),
 • bistvene lastnosti izdelkov,
 • dostopnost izdelkov (izdelki naj bi bili dostopni v razumljivem roku),
 • pogoje dostave izdelkov (ter način, kraj in rok dostave),
 • jasno in nedvoumno določene cene (vključno z davki in vsemi drugimi dajatvami),
 • način plačila in plačilni pogoji,
 • časovna veljavnost ponudbe ter pogoji in roki za odstop od pogodbe (v skladu s 43.č členom ZVPot),
 • postopek pritožbe.

Prijava in registracija uporabnika

PRIJAVA UPORABNIKA

Če ima uporabnik že veljaven račun (če je opravil registracijo) se prijavi v Spletno lekarno s klikom na "Prijava" v zgornjem desnem kotu.

Prikaže se prijavni obrazec z elektronskim naslovom ter geslom. Ob pravilnem vpisu podatkov se v Spletno lekarno prijavi s klikom na "PRIJAVA V SISTEM".

REGISTRACIJA UPORABNIKA

Če uporabnik nima svojega računa, lahko to naredi s klikom na "Prijava" v zgornjem desnem kotu.

Potem se prikaže prijavni obrazec in pod njim je potrebno klikniti na "Registrirajte se tukaj".
Prikaže se obrazec za registracijo novega uporabnika. Ob pravilnem vpisu podatkov se v Spletno lekarno registrira s klikom na "REGISTRACIJA".

Sistem pošlje potrditveno sporočilo na elektronski naslov, ki ga je vnesel uporabnik. Registracija je uspešno zaključena, ko uporabnik potrdi registracijo s klikom na povezavo v elektronskem sporočilu, ki ga je prejel.

Postopek nakupa in naročilo izdelkov

IZBIRA IZDELKA

Uporabnik lahko izbira med izdelki, ki so na voljo v zavihkih "Spletna lekarna" in "Galenski izdelki".

Do nabora izdelkov pride uporabnik s klikom na zavihek "Spletna lekarna" v orodni vrstici.
Nato se prikažejo pripadajoče kategorije izdelkov glede na področje uporabe. Ob kliku na želeno kategorijo se prikaže seznam izdelkov s sliko, ceno in možnostjo dodajanja v košarico. Ob kliku na želen izdelek pa se prikaže izdelek z vsemi podatki. Izdelek se v košarico doda ob kliku na  " V KOŠARICO".

Do nabora galenskih izdelkov Dolenjskih lekarn lahko uporabnik pride tudi s klikom na zavihek "Galenski izdelki" v orodni vrstici. Nato se prikažejo pripadajoče kategorije izdelkov glede na farmacevtsko obliko. Ob kliku na želeno kategorijo se prikaže seznam izdelkov s sliko, ceno in možnostjo dodajanja v košarico. Ob kliku na želen izdelek pa se prikaže izdelek z vsemi podatki. Izdelek se v košarico doda ob kliku na  " V KOŠARICO ".

NAKUPOVALNA KOŠARICA

V Spletni lekarni se v zgornjem desnem kotu nahaja ikona nakupovalne košarice, preko katere lahko uporabnik s klikom na njo kadarkoli pregleda svoj izbor izdelkov. Na tem koraku lahko uporabnik posodobi količine izdelkov ali pa jih odstrani.

Pod seznamom izdelkov v košarici je prikazana razlika v znesku naročila, ki uporabnika loči do brezplačne dostave.

Če uporabnik ni prijavljen, lahko nakup opravi kot gost. Pod košarico se mu prikaže obrazec za vnos osebnih podatkov. Po vpisu podatkov se ob kliku na gumb "VPIŠI PODATKE" prikažejo ostale možnosti na košarici (izbira načina plačila in načina dostave).

Registriranemu uporabniku pa se takoj prikažejo možnosti za izbiro plačila in dostave.

NAROČILO IZDELKOV

Uporabnik zaključi nakupovanje v Spletni lekarni s klikom na "ODDAJ NAROČILO" v nakupovalni košarici. Pred oddajo naročila je uporabniku omogočen pregled celotne vsebine naročila. Vsebina naročila vsebuje podatke o cenah in količinah izbranih artiklov ter o morebitnih stroških dostave.

Po oddaji naročila uporabnik od ponudnika po elektronski pošti prejme obvestilo, da je naročilo sprejeto. Ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo izvrši oz. z utemeljenim razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanje točnosti dobave pokliče uporabnika na njegovo kontaktno telefonsko številko oz. mu piše na kontakten elektronski naslov.

Ponudba izdelkov

Zaradi narave poslovanja prek spleta se ponudba Spletne lekarne ažurira in spreminja pogosto in hitro. Kljub trudu pri zagotavljanju točnih in ažurnih podatkov o cenah in dobavljivosti izdelkov, možnosti napak niso izključene. V izjemnih primerih, ko blago ni na razpolago, bo ponudnik nemudoma obvestil kupca, mu omogočil odstop od pogodbe in mu vrnil že opravljena plačila.

Spletna lekarna Dolenjskih lekarn ponuja pestro paleto izdelkov lastnega galenskega laboratorija, ki so izdelani po predpisih farmakopej in tradicionalnih recepturah. Kakovost izdelkov je zagotovljena z doslednim upoštevanjem farmakopejskih predpisov, veljavne zakonodaje in načel dobre proizvodne prakse (glede osebja, prostorov, opreme in dokumentacije).

Izdelki v Spletni lekarni so razdeljeni glede na področje uporabe. Vsem izdelkom so poleg kratkega opisa, priložena tudi jasna in temeljita navodila za uporabo.

Za izdajo izdelkov v Spletni lekarni so zadolženi magistri farmacije in farmacevtski tehniki, s katerimi se uporabniki lahko posvetujejo v primeru nejasnosti ali želje po dodatnih informacijah na e-poštnem naslovu: spletnalekarna@dolenjske-lekarne.si.

Fotografije zdravil v spletni lekarni so samo informativne narave.

Farmacevtska skrb

Dolenjske lekarne omogočajo uporabnikom dostop do dodatnih informacij o izdelkih iz Spletne lekarne preko elektronskega naslova spletnalekarna@dolenjske-lekarne.si ali kontaktnega obrazca na spletni strani https://www.dolenjske-lekarne.si/kontakt. Uporabnik prejme odgovor farmacevta v najkrajšem možnem času. V zahtevnejših primerih uporabnik poišče nasvet farmacevta v najbližji enoti Dolenjskih lekarn.

Naročanje

Naročanje poteka v slovenskem jeziku, neprekinjeno 24 ur na dan 7 dni v tednu. Izdelke je mogoče naročiti zgolj za območje Republike Slovenije.

Do sklenitve kupoprodajne pogodbe med ponudnikom in kupcem pride v trenutku, ko kupec prejme potrditev spletnega naročila s strani ponudnika (elektronsko sporočilo  "Obvestilo o nakupu") na elektronski naslov, ki ga je kupec posredoval ob registraciji.
Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena v podatkovni bazi.

V skladu s 60. členom Pravilnika o razvrščanju, predpisovanju in izdajanju zdravil za uporabo v humani medicini (Ur. l. RS 86/2008) je posameznemu uporabniku dovoljena naročena količina zdravila, za katerega ni potreben zdravniški recept in katerega izdaja ni dovoljena na podlagi samopostrežne izbire, največ tri pakiranja zdravila z najmanjšim številom enot oz. eno pakiranje z večjim številom enot. Glede na to si ponudnik pridržuje pravico, da v primeru preseženega števila enot zdravil brez recepta naročeno število enot zmanjša.

Podatki o naročilu

Spletna lekarna po dostavi naročenega blaga pošlje kupcu dokument (račun) v pdf obliki na elektronski naslov kupca, posredovan ob registraciji oz. naročilu. V primeru osebnega prevzema na prevzemnem mestu prejme kupec natisnjen račun za kupljeno blago ob samem prevzemu.

Račun obsega naslednje podatke:
 • podatek o prodajalcu (Javni lekarniški zavod Dolenjske lekarne, Kandijska cesta 1, 8000 Novo mesto),
 • podatek o kupcu (ime, priimek in naslov),
 • podatek o naročenih izdelkih (naziv in količina posameznega naročenega izdelka),
 • ceno izdelkov, vključno z vsemi davki in drugimi dajatvami,
 • morebiten strošek dostave,
 • naslov za dostavo (v kolikor se le-ta razlikuje od naslova kupca),
 • podatek, da zaradi svoje narave izdelki, naročeni preko portala Spletna lekarna, niso primerni za vračilo skladno s 43.členom Zakona o varstvu potrošnikov.
Dolenjske lekarne Novo mesto poslujejo v skladu z Zakonom o davčnem potrjevanju računov (ZDavPR).

Cene in načini plačila

Vse cene so v evrih in vsebujejo DDV. Stroški dostave v ceno izdelkov niso vključeni. Redne maloprodajne cene izdelkov v Spletni lekarni veljajo izključno za spletno prodajo in so enake maloprodajnim cenam v Lekarni Novo mesto na dan naročila. Vse akcije, objavljene v Spletni lekarni veljajo izključno za nakupe preko spleta in se lahko razlikujejo od maloprodajnih cen v enotah Dolenjskih lekarn.

Naročene izdelke je možno plačati na naslednje načine:
 • po predračunu,
 • po povzetju z gotovino ali
 • s plačilno kartico (Visa, Mastercard, Maestro).
V primeru plačila po predračunu se sklicujte na podatke:
Javni lekarniški zavod Dolenjske lekarne
Kandijska cesta 1
8000 Novo mesto

Transakcijski račun odprt pri UJP: SI56 0110 0600 8342 896

Pri izpolnjevanju plačilnega naloga UPN v prvi del polja referenca vnesite SI00, v drugi del pa številko vašega naročila. V polju koda namena vnesite GDSV.

Dostava

Vsa naročila, oddana med tednom (od ponedeljka do petka) do 12. ure, bodo odposlana še isti dan. Izdelki, ki niso na zalogi, bodo odposlani najkasneje v roku 2 delovnih dni od oddaje naročila. V primeru plačila po predračunu, bodo izdelki odposlani šele po prejemu plačila predračuna. Veljavnost predračuna je 3 dni, sicer se naročilo stornira.

Izdelki bodo dostavljeni v ustrezni embalaži, ki bo zagotavljala zaščito in zaupnost narave izdelka.
 

Pošta Slovenije

Naročene izdelke za nas dostavlja Pošta Slovenije. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob registraciji ali naročilu. V primeru, da v času dostave nikogar ni na naslovu, vam Pošta Slovenije pusti obvestilo o prispeli pošiljki, ki jo prevzamete v navedeni enoti Pošte Slovenije. Prepuščanje paketov v paketomatih ni dovoljeno.

Kupec bo o roku dobave obveščen po elektronski pošti ali po SMS sporočilu. Naročnik plača stroške dostave skupaj s plačilom naročenih izdelkov v Spletni lekarni.

Stroški dostave se obračunajo po ceniku dostave, ki je naveden v spodnji preglednici.

Cenik dostave:
 
Vrednost nakupa do 39,99 € nad 40,00 €
Stroški dostave 2,70 €*  brezplačno
Osebni prevzem brez dodatnih stroškov brez dodatnih stroškov

*V primeru izbire plačila po povzetju, se stroškom dostave prišteje 1,20 €. Vse cene so z DDV.

Vse cene so z DDV.

Če Dolenjske lekarne pravočasno odpravijo naročene izdelke, niso odgovorne za prekoračen rok dostave Pošte Slovenije. 

Prodajne akcije in brezplačna dostava za nakupe v vrednosti nad 40,00 EUR ne veljajo za izdelke, ki so zdravila.

Osebni prevzem
Naročeno blago lahko kupec prevzame tudi osebno. V tem primeru odpadejo vsi stroški, povezani z dostavo. Ko bo naročilo pripravljeno za prevzem, bo kupec obveščen po elektronski pošti ali preko telefona. Osebni prevzem je možen v Lekarni Novo mesto, na naslovu Kandijska cesta 1, v okviru rednega odpiralnega časa Lekarne Novo mesto:
 • ponedeljek – petek: 7.00 – 20.00 ure
 • sobota: 7.00 – 13.00 ure.
Izdelke je potrebno prevzeti v treh delovnih dneh od dneva prejetega obvestila o pripravljenem paketu. V kolikor kupec naročila ne prevzame v navedenem roku, le-to storniramo.

V primeru, da z naše strani v roku 5 delovnih dni od dneva oddaje naročila, niste prejeli nobenega obvestila o nakupu, nas prosimo o tem obvestite preko e-pošte spletnalekarna@dolenjske-lekarne.si.

Odgovornost

Dolenjske lekarne niso odgovorne za posledice uporabe naročenih zdravil in ostalih izdelkov, ki niso v skladu s priloženimi navodili za uporabo.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Ponudnik si pridržuje pravico, da v primeru kontraindikacij med naročenimi izdelki spremeni naročilo oziroma o tem predhodno obvesti kupca po elektronski pošti.

Vsi podatki o izdelkih na portalu so zgolj informativne narave in niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali farmacevtom. V zvezi z vašim zdravstvenim stanjem, obolenji in zdravili se obrnite na vašega zdravnika in farmacevta.

Dolenjske lekarne ne odgovarjajo za motnje v poteku storitve, ki so posledica nepravilnosti v ravnanju uporabnika (npr. računalnik okužen z virusi) ali ponudnikov poti oz. infrastrukture, ki jo uporablja storitev Spletna lekarna (npr. izpad delovanja medmrežja).

Varstvo osebnih podatkov

Naziv: Javni lekarniški zavod Dolenjske lekarne
Sedež: Kandijska cesta 1, 8000 Novo mesto
Telefon: 07 39 32 900
E-pošta: tajnistvo@dolenjske-lekarne.si

Spletno mesto ne zbira vaših osebnih podatkov, razen takrat, ko vi to omogočite, kar se lahko zgodi takrat, ko:
 • oddate spletni obrazec,
 • se registrirate (naredite uporabniški račun),
 • opravite nakup (uspešno oddate naročilo),
 • se naročite na naše e-novice.
Vaše podatke obdelujemo izključno za namene, ki so nam bili posredovani in jih hranimo v poštnem odjemalcu ali v podatkovni bazi (odvisno, kako so nam bili poslani).

Uporabnik z vpisom osebnih podatkov v Spletno lekarno dovoljuje, da Dolenjske lekarne kot upravljavec zbirke osebnih podatkov vse pridobljene podatke ob registraciji in podatke o vsebini nakupov obdelujejo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošno uredbo o varstvu podatkov. Dolenjske lekarne spoštujemo vašo zasebnost in izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki.

Uporabnik z vpisom osebnih podatkov tudi potrjuje, da je seznanjen s pravico do vpogleda, dopolnitve, popravka, ipd. Uporabnik lahko posreduje morebitno pritožbo v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov na elektronski naslov dpo@dolenjske-lekarne.si. V kolikor uporabnik meni, da Dolenjske lekarne kršijo določila s področja varstva osebnih podatkov, ima pravico, da vloži pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

Zahtevo o vpogledu v informacijo o tem, katere vaše osebne podatke hranimo, lahko kadarkoli pošljete na naš e-naslov, ali po navadni pošti na sedež podjetja, lahko pa nas pokličete tudi po telefonu. Soglasje za nadaljnjo uporabo osebnih podatkov lahko kadarkoli umaknete tako, da nam to zahtevo pošljete na e-naslov ali po navadni pošti na sedež podjetja. Ko bomo prejeli vaš umik soglasja, bomo vaše podatke izbrisali v roku 15 delovnih dni.

Upravljavec vseh osebnih podatkov so Dolenjske lekarne. Dolenjske lekarne zagotavljamo, da osebne podatke uporabnikov Spletne lekarne in vse ostale podatke, zbrane v postopku registracije, ščitimo pred razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam. Dostavni službi (Pošti Slovenije) bomo zaupali le podatke, potrebne za dostavo in obveščanje o dostavi (ime in priimek, naslov, pošta, telefonska številka).

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namen poslovne komunikacije in ohranjevanja stika s strankami. V kolikor ste prostovoljno označili, da vas lahko obveščamo o novostih v našem zavodu, si pridružujemo pravico, da vam občasno pošljemo aktualno vsebino po e-pošti, SMS-u ali navadni pošti. Hranimo izključno tiste podatke, ki nam jih sami pošljete preko obrazca (povpraševanje, registracija) in naročila, in sicer:
 • ime, priimek, e-naslov, naslov bivališča, telefonska številka, oziroma drug podatek, ki ga vpišete.
Kateri so ti podatki, je odvisno od obrazca (povpraševanje, registracija, splošna informacija,…)

Vaše podatke bomo hranili do vašega preklica, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi vaše privolitve izvajala do preklica.

Poleg osebnih podatkov, ki jih uporabnik vnese ob registraciji, se hranijo tudi podatki o naročenih izdelkih, količini in ceni izdelkov, znesek končne vrednosti nakupa, datum in ura nakupa.

Registriran uporabnik lahko na svojem osebnem profilu kadarkoli pregleda, dopolni, spremeni ali izbriše svoje osebne podatke (geslo, ime, priimek, telefonsko številko, e-naslov, prebivališče, naslov za dostavo).

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam. Poskrbeti mora za varnost svojega elektronskega naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (antivirusno) zaščito svojega računalnika.

Reklamacije in vračila naročenih izdelkov

Izdelki naročeni preko Spletne lekarne, zaradi svoje narave niso primerni za vračilo skladno s 43.č členom Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot). To določilo ne velja v primeru napake s strani ponudnika ali dostave napačnih izdelkov.

V primeru, ko se dostavljeni izdelki razlikujejo od naročenih, kupec sporoči napako v Dolenjske lekarne po elektronski pošti. Dolenjske lekarne bodo uredile prevzem in zamenjavo izdelkov z ustreznimi, na svoje stroške. Vrnjeni izdelki morajo biti nepoškodovani in v neodprti originalni embalaži.

V primeru, ko dostavljeni izdelki ne ustrezajo lastnostim oz. specifikacijam naročenih izdelkov (dostava izdelkov z napako), mora kupec o tem obvestiti Dolenjske lekarne v roku osmih dni od datuma prejema izdelka elektronski pošti. Če se pokaže napaka, ki je z običajnim pregledom ob prevzemu ni bilo mogoče opaziti (skrita napaka), mora kupec o njej obvestiti Dolenjske lekarne v osmih dneh, šteto od dneva, ko je napako opazil, sicer izgubi to pravico. Dolenjske lekarne ne odgovarjajo za napake, ki se pokažejo potem, ko mine šest mesecev, odkar je bil izdelek izročen.

Kupec mora v obvestilu o napaki izdelka natančneje opisati napako in Dolenjskim lekarnam omogočiti, da stvar pregledajo.

Kupec, ki je pravilno in pravočasno obvestil Dolenjske lekarne o napaki, ima od ponudnika pravico zahtevati, da:
 • odpravi napako na blagu ali
 • vrne del plačanega zneska v sorazmerju z napako ali
 • blago z napako zamenja z novim brezhibnim blagom ali
 • vrne plačani znesek.
Po preteku dveh let od dneva, ko je kupec o stvarni napaki obvestil prodajalca, ugasnejo pravice kupca iz prejšnjega odstavka.

V vsakem primeru ima kupec tudi pravico, da od Dolenjskih lekarn zahteva povrnitev škode, zlasti pa povračilo stroškov materiala, nadomestnih izdelkov, dela, prenosa in prevoza izdelkov, ki nastanejo zaradi izpolnitve obveznosti iz zgornjega odstavka.

Kontaktni podatki za reklamacije:
Naslov: Javni lekarniški zavod Dolenjske lekarne, Kandijska cesta 1, 8000 Novo mesto
Elektronska pošta: spletnalekarna@dolenjske-lekarne.si
Telefon: 07 39 32 922

Pravice intelektualne lastnine

Vsebina portala Spletne lekarne je avtorsko zaščiteno delo Dolenjskih lekarn. Izjema so vsebine, ki jih na posamezne storitve vnesejo uporabniki, le-te so last uporabnikov. Vsebin ni dovoljeno reproducirati, predelovati, distribuirati in uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja Dolenjskih lekarn. Vse pravice so pridržane.

Terjatve v zvezi z avtorskimi pravicami se rešujejo v skladu z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah ter z Zakonom o pravnem postopku.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Javni lekarniški zavod Dolenjske lekarne, Kandijska cesta 1, 8000 Novo mesto, skladno z določbo 3. odstavka 32. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (Ur. l. RS, št. 81/2015; ZIsRPS) svoje kupce obvešča, da za reševanje potrošniškega spora ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov (IRPS).

Elektronska poveza na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov je potrošnikom dostopna na povezavi TUKAJ.

Ostale določbe

Dolenjske lekarne si pridružujejo pravico kadarkoli spreminjati splošne pogoje uporabe portala Spletna lekarne. O vsaki spremembi bodo uporabniki predhodno obveščeni na spletnih straneh Dolenjskih lekarn.

Uporabnik portala Spletne lekarne se obvezuje, da le-tega ne bo uporabljal v nezakonite namene ali pogojem uporabe nasprotujoče namene. Portala Spletna lekarna se ne sme uporabljati na način, ki bi lahko škodil portalu ali Dolenjskim lekarnam.
×
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave


Izjava o dostopnosti

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE