Osrednja vsebina
Prikaz za slabovidne

Navigacija

Zapri navigacijo

Zapri navigacijo

Nutrof Total, kapsule

Nutrof Total, kapsule
Šifra:551173
Količina:30 kapsul
Vrsta:Prehransko dopolnilo
Proizvajalec:Thea
Logotip
Cena z DDV:17,95 €

Več informacij

Želite več informacij o izdelku?

Pokličite nas Pošljite povpraševanje
Brezplačna poštnina

Brezplačna poštnina

Za vse nakupe nad 40,00 € (z izjemo zdravil).

Varen nakup

Varen nakup

Opravite nakup brez tveganja zlorabe!

Možnost nakupa s kreditno kartico

Možnost nakupa s kreditno kartico

Hitro in enostavno plačilo.

Nutrof Total je prehransko dopolnilo, ki vsebuje vitamine in elemente z antioksidativnimi lastnostmi, lutein, zeaksantnin, omega-3 esencialne maščobne kisline, resveratrol ter vitamin D.
 

OPIS

Številne raziskave so potrdile vpliv različnih hranljivih snovi na delovanje oči in preprečevanje starostne degeneracije makule. Prehransko dopolnilo Nutrof Total vsebuje vse hranljive snovi, ki dokazano učinkujejo na zdravje oči in to v ustreznih količinah. Sestava Nutrof Total se nenehno izboljšuje, saj sledi zadnjim smernicam znanosti očesnega nutricionizma ter zagotalja, da boste vedno zaužili najsodobnejše, z raziskavami podprte hranilne snovi za vaše oči.

Kaj vsebuje Nutrof Total?
  • Lutein in zeaksantin: sta očesu lastna pigmenta, ki sodelujeta v procesu absorbcije modre in UV-svetlobe. Tako preprečujeta nastanek prostih radikalov v rumeni pegi, predelu oči, odgovoren za oster vid. 
  • Omega-3 maščobne kisline: Nutrof Total vsebuje omega-3 maščobne kisline EPA (40%) in DHA (20%) iz izjemno kakovostnega ribjega olja Quality Silver Class. DHA je pomemben sestavni del očesne mrežnice in pomaga pri spremembi svetlobnega signala v električnega ter ščiti fotoreceptorske celice pred apoptozo - celično smrtjo. EPA pa sodeluje pri regulaciji vnetnih reakcij in znižuje raven trigliceridov v krvi.
  • Resveratrol: deluje antioksidativno, protivnetno ter zavira razvoj oz. nastanek novih neželenih žilic v mrežnici. Najdemo ga predvsem v vinu in oreščkih.
  • Vitamini: vsebuje vitamin D, ki zmanjša tveganje za razvoj starostne degeneracije mokule; vitamin E ter vitamin C, ki delujeta antioksidativno.

UPORABA

Zaužijte 1 kapsulo na dan ob obroku s kozarcem vode.
 
×
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave


Izjava o dostopnosti

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE