40. obletnica Dolenjskih lekarn

19. marca 2018 je v Kulturnem centru Janeza Trdine potekala prireditev ob 40-letnici Dolenjskih lekarn. Prireditve so se udeležili župani občin ustanoviteljic, predstavniki strokovnih organizacij, poslovni partnerji ter zaposleni in upokojenci Dolenjskih lekarn. Slavnostni govorniki so bili župan Mestne občine Novo mesto Gregor Macedoni, predsednik Lekarniške zbornice Slovenije Miran Golub, predsednik Slovenskega farmacevtskega društva Matjaž Tuš in direktorica Dolenjskih lekarn Miroslava Abazović. Župan je ob tej priložnosti direktorici Dolenjskih lekarn podelil Priznanje Mestne občine Novo mesto. Večer je bil obogaten z veliko dobre glasbe, saj so bili z nami tamburaški orkester KUD Dobreč, mešani pevski zbor Pomlad in naši popularni rokerji Dan D. Program je hudomušno povezoval Rado Mulej.

Javni zavod Dolenjske lekarne je bil z združitvijo več lekarn ustanovljen leta 1978. V tem času smo v Dolenjskih lekarnah ustanovili več podružničnih lekarn, nekatere od njih pa prenovili – nazadnje Lekarno Novo mesto. Tudi v bodoče bomo delovali s skupno vizijo in ciljem širitve naše lekarniške dejavnosti in uvajanja novih storitev v sklopu celovite osebne lekarniške obravnave pacientov, s poudarkom na strokovnosti in prijaznosti do naših strank.  


Objava: 19.03.2018

Aktualne objave

21.09.2023

Dojenje

Dojenju prijazno mesto

18.09.2023

Prosta delovna mesta za farmacevte

Prosta delovna mesta za farmacevte

» vse objave
Koledar dogodkov

» vsi dogodki
Uporabnike Spletne lekarne Dolenjskih lekarn obveščamo, da se z dnem, 22. julij 2020, spreminjajo Splošni pogoji poslovanja. Od tega datum dalje je kupcem izdelkov Spletne lekarne Dolenjskih lekarn omogočeno plačilo s plačilnimi karticami (Visa, Mastercard in Maestro).
Farmacevt svetuje
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave

Izjava o dostopnosti