UKREPI ZA OMEJITEV ŠIRJENJA OKUŽBE S KORONAVIRUSOM
- V primeru znakov okužbe dihal (vročina, kašelj, težko dihanje) ostanite doma, zdravnika pa z bolezenskimi znaki seznanite po telefonu.
- Po zdravila v lekarno napotite zdravega svojca oziroma drugo zdravo osebo.
- Oseba, ki bo prevzela vaša zdravila v lekarni, naj bo seznanjena z vso terapijo, ki jo prejemate.
- V lekarni vzdržujte varnostno razdaljo (vsaj 1 meter).
Več si lahko preberete tukaj.

ZAPRI

Najbolj cenjena lekarna 2015 je Lekarna Šentjernej

V petek 15. maja 2015 je v GH Bernardin v Portorožu potekala sklepna prireditev ob akciji Najbolj cenjena lekarna 2015. Rezultatov smo se zelo razveselili zaposleni v Dolenjskih lekarnah, saj sta se dve naši lekarni uvrstili med prvih pet.

Lekarna Šentjernej je letos prvič sodelovala v tem izboru in zbrala zavidljivo število glasov pacientov, ki redno obiskujejo lekarno, in tako osvojila ta laskavi naslov. Lekarna Bršljin je v akciji sodelovala drugič in po lanskem šestem mestu je letos zasedla peto.

Vodja lekarne Šentjernej magistra farmacije Veronika Bregar nam je ob tem dogodku zaupala nekaj veselih misli, ki jih čutijo zaposleni v lekarni ob prejemu tako lepega priznanja: »Naziv "NAJBOLJ CENJENA LEKARNA 2015" nam pomeni, da so naši uporabniki zadovoljni z delom in storitvami v naši lekarni. Naši obiskovalci zelo cenijo lekarniško delo in nasvet farmacevta, našo ustrežljivost, prijaznost , urejenost same lekarne in tudi njeno lahko dostopnost. Ob tej priložnosti bi se v Lekarni Šentjernej najprej zahvalili našim pacientom in vsem obiskovalcem za veliko zaupanje in podporo, hvala upravi našega zavoda Dolenjskih lekarn za vzpodbudo k aktivnemu sodelovanju pri tej akciji. Kot vodja v naši enoti, bi se rada iskreno zahvalila vsem svojim sodelavkam za požrtvovalno delo in tudi kolegialen, spoštljiv odnos v kolektivu, saj to gotovo čutijo tudi naši obiskovalci. Ob veselju, hvaležnosti in zadovoljstvu, ki ga sedaj doživljamo v naši lekarni, pa se vsi zaposleni zelo dobro zavedamo, da nas to priznanje obvezuje tudi za naprej, za še boljše strokovno delo in uresničevanje farmacevtskega poslanstva. Želimo, da bi ljudje še naprej radi prihajali v našo lekarno in se iz nje zadovoljni vračali domov.«


Objava: 04.03.2015

Aktualne objave

02.03.2020

Nekaj informacij o koronavirusu

Kaj moramo vedeti o koronavirusu?

05.12.2019

Prenovljena lekarna v Škocjanu

Prenovljena lekarna v Škocjanu. V četrtek, 5. decembra 2019, smo odprli prenovljeno lekarno v Škocjanu.

» vse objave
Koledar dogodkov

» vsi dogodki
Zaradi ukrepov povezanih z epidemijo nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19) ima stalna dežurna lekarna (Lekarna Novo mesto) od 20.03.2020 do preklica skrajšan delovni čas dežurne službe.

Čas dežuranja:
Ob delavnikih od 20.00 do 22.00 ure.
Ob sobotah od 13.00 do 22.00 ure.
Ob nedeljah in praznikih od 7.00 do 22.00 ure.

Hvala za razumevanje.

V času dežuranja izdajamo zdravila na recepte, predpisana istega dne.
Lekarna Bršljin ponovno odpira svoja vrata v petek, 8.5.2020.
942