UKREPI ZA OMEJITEV ŠIRJENJA OKUŽBE S KORONAVIRUSOM
- V primeru znakov okužbe dihal (vročina, kašelj, težko dihanje) ostanite doma, zdravnika pa z bolezenskimi znaki seznanite po telefonu.
- Po zdravila v lekarno napotite zdravega svojca oziroma drugo zdravo osebo.
- Oseba, ki bo prevzela vaša zdravila v lekarni, naj bo seznanjena z vso terapijo, ki jo prejemate.
- V lekarni vzdržujte varnostno razdaljo (vsaj 1 meter).
Več si lahko preberete tukaj.

ZAPRI
Dolenjska podružnica Slovenskega farmacevtskega društva (SFD) vsak mesec organizira redna srečanja za člane, katerih osrednji dogodek je strokovno predavanje, ki ga pripravijo različni strokovnjaki, običajno so to zdravniki ali farmacevti. Zadnje srečanje je potekalo v četrtek, 18. aprila 2019, v prostorih Dolenjskih lekarn, strokovno predavanje pa je tokrat izvedla vodja Galenskega laboratorija Dolenjskih lekarn, Marjeta Selak, mag. farm., spec. Vodja galenskega laboratorija je najprej predstavila zakonodajo o kozmetičnih izdelkih ter zahteve glede označevanja le-teh, nato pa se je osredotočila na njihovo sestavo in izdelke za nego kože, ki jih po lekarniških recepturah izdelujejo v galenskem laboratoriju. Med predavanjem se je dotaknila tudi vse bolj razširjenega zavajanja potrošnikov s strani proizvajalcev, ki pod vprašaj postavlja varnost kozmetičnih izdelkov na trgu.


Objava: 18.04.2019

Aktualne objave

16.02.2022

STAVKA 16. 02. 2022

Stavka javnega sektorja

04.02.2022

Svetovni dan boja proti raku 2022

Svetovni dan boja proti raku - zdravljenje raka v času covida-19

» vse objave
Koledar dogodkov

» vsi dogodki
Uporabnike Spletne lekarne Dolenjskih lekarn obveščamo, da se z dnem, 22. julij 2020, spreminjajo Splošni pogoji poslovanja. Od tega datum dalje je kupcem izdelkov Spletne lekarne Dolenjskih lekarn omogočeno plačilo s plačilnimi karticami (Visa, Mastercard in Maestro).
Otvoritev Lekarne Drive In Trebnje
Farmacevt svetuje
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave

Izjava o dostopnosti