UKREPI ZA OMEJITEV ŠIRJENJA OKUŽBE S KORONAVIRUSOM
- V primeru znakov okužbe dihal (vročina, kašelj, težko dihanje) ostanite doma, zdravnika pa z bolezenskimi znaki seznanite po telefonu.
- Po zdravila v lekarno napotite zdravega svojca oziroma drugo zdravo osebo.
- Oseba, ki bo prevzela vaša zdravila v lekarni, naj bo seznanjena z vso terapijo, ki jo prejemate.
- V lekarni vzdržujte varnostno razdaljo (vsaj 1 meter).
Več si lahko preberete tukaj.

ZAPRI

Flebaven 1000 mg tablete 60 tablet

Šifra:148696
Količina:60 tablet
Vrsta izdelka:Zdravilo
Proizvajalec:Krka
Navodila za uporabo
Cena z DDV: 29,19 EUR
Zdravilo Flebaven uporabljamo pri kronični bolezni ven in hemoroidih.

SESTAVA

1 tableta vsebuje 1000 mg diosmina. Pomožne snovi so polivinilalkohol, premreženi natrijev karmelozat in magnezijev stearat.

DELOVANJE

Zdravilo vsebuje bioflavonoid diosmin, ki stabilizira kapilare in vpliva na delovanje ven. Ima tudi protivnetne učinke. Zdravilo Flebaven uporabljamo pri bolečinah v nogah, občutku težkih, utrujenih in nemirnih nog, pri nočnih krčih in oteklinah. Z zdravilom Flebaven zdravimo tudi akutno hemoroidalno bolezen, saj zmanjšuje bolečine, krvavitve in otekanje v predelu zadnjika.

ODMERJANJE

Pri kronični bolezni ven jemljite med jedjo 1 tableto dnevno, 4 do 5 tednov. Če po 6 tednih ni izboljšanja, se posvetujte z zdravnikom. Pri zdravljenju hemoroidov jemljite med jedjo prve 4 dni 3 tablete dnevno, nato še 3 dni 2 tableti dnevno. Priporočeni odmerek za vzdrževalno zdravljenje je 1 tableta na dan. Če po 15 dneh uporabe, simptomi ne izginejo se posvetujte z zdravnikom.

OPOZORILA

Pred uporabo natančno preberite priloženo Navodilo za uporabo. Če jemljete ali ste pred kratkim jemali katerokoli zdravilo, preverite medsebojno delovanje zdravil. O tveganju ali neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave

Izjava o skladnosti (ZDSMA)

Zakon o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij (ZDSMA), ureja ukrepe za zagotovitev dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zavezancev po tem zakonu za vse uporabnike, zlasti za uporabnike z različnimi oblikami oviranosti. Ta zakon se uporablja za državne organe, organe samoupravnih lokalnih skupnosti in osebe javnega prava

Na trenutni spletni strani so izvedene potrebne prilagoditve spletne strani po ZDMSA.
Povezava do ZDSMA: http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?sop=2018-01-1351.