Osrednja vsebina
Prikaz za slabovidne

Navigacija

Zapri navigacijo

Zapri navigacijo

Linex Linbi

Šifra:139470
Količina:20 vrečk
Vrsta:Zdravilo
Proizvajalec:Lek
Logotip
Cena z DDV:13,96 €

Več informacij

Želite več informacij o izdelku?

Pokličite nas Pošljite povpraševanje
Brezplačna poštnina

Brezplačna poštnina

Za vse nakupe nad 40,00 € (z izjemo zdravil).

Varen nakup

Varen nakup

Opravite nakup brez tveganja zlorabe!

Možnost nakupa s kreditno kartico

Možnost nakupa s kreditno kartico

Hitro in enostavno plačilo.

Zdravilo Linex forte je probiotik.

SESTAVA

1 vrečica praška za peroralno suspenzijo vsebuje najmanj 1 x 109 kolonijskih enot seva Bifidobacterium animalis subsp. lactis, BB-12 Pomožne snovi: maltodekstrin.

DELOVANJE

Zdravilo Linex Linbi vsebuje mlečnokislinske bakterije, ki pomagajo pri vzpostavljanju in vzdrževanju ravnovesja ter delovanju mikroorganizmov v črevesju predvsem pri dojenčkih in otrocih. Poleg tega preprečujejo prekomerno razmnoževanje škodljivih mikrobov. Črevesno mikrobioto dojenih otrok sestavljajo pretežno bifidobakterije, ki igrajo pomembno vlogo v prvih mesecih otrokovega življenja. Redno uživanje bifidobakterij učinkovito zmanjša pogostnost in jakost prebavnih motenj (predvsem driske), povezanih s porušenjem normalne črevesne mikrobiote, in vzdržuje normalno gibanje črevesja. Zdravilo Linex Linbi je namenjeno za uporabo pri dojenčkih in otrocih, starih do 12 let: - za vzpostavljanje in vzdrževanje ravnovesja in delovanje črevesne mikrobiote, - za preventivo in podporno zdravljenje pri driskah, napenjanju in drugih prebavnih motnjah, ki nastanejo zaradi virusnih in bakterijskih okužb prebavil (npr. okužb z rotavirusi), zdravljenja z nekaterimi zdravili za zdravljenje okužb (z antibiotiki ali drugimi sintetičnimi protimikrobnimi učinkovinami).

ODMERJANJE

Dojenčki in otroci, stari do 2 leti: 1 vrečica 1-krat na dan, otroci, stari od 2 do 12 let: 1 vrečica 1- do 2-krat na dan. Vsebino vrečke stresite v kozarec vode, soka ali mleka, lahko pa ga zmešate tudi s hrano za dojenčke. Najbolje je, da otrok zaužije Linex Linbi med jedjo, saj bo tako učinkovitost zdravila največja. Zdravila ne vmešajte v vroče napitke. Linex Linbi uporabljajte tako dolgo, dokler se simptomi ne izboljšajo. Če zdravilo Linex Linbi dajete otroku sočasno z antibiotiki, vam priporočamo, da ga daste najmanj 3 ure po zaužitju antibiotika.

OPOZORILA

Pred uporabo natančno preberite priloženo Navodilo za uporabo. Če jemljete ali ste pred kratkim jemali katerokoli zdravilo, preverite medsebojno delovanje zdravil. O tveganju ali neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Če se driska po 2 dneh jemanja zdravila Linex Linbi ne izboljša, morate obiskati zdravnika. Pri zdravljenju driske morate nujno nadomeščati izgubljeno tekočino in soli.
×
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave


Izjava o dostopnosti

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE